Guna kolagen terapija: MD-TISSUE I MD-MATRIX

GUNA MD-TISSUE je medicinski preparat koji regeneriše kolagena vlakna vezivnog tkiva, smanjuje vidljive znake starenja, smanjuje nastanak bora, poboljšava hidrataciju prerano ostarele kože.

MD-TISSUE je novi medicinski proizvod razvijen od strane GUNA LABORATORIJE, koji pomaže ženama i muškarcima da izgledaju mlađe. Kolagen je glavni sastojak vezivnog tkiva i njegov gubitak i uništavanje su glavni razlozi starenja tkiva. Starenjem se epidermis istanjuje i kao posledica ovoga smanjuje se barijera koja čuva vlagu u koži, sto dovodi do prekomernog isparavanja i sušenja kože.

Glavni sastojak MD- TISSUE preparata je kolagen koji obnavlja i regeneriše kolagena vlakna matrice vezivnog tkiva, formira bio-mrežu koja daje čvrstinu i pojačava tonus kože.

MD –TISSUE se injektira direktno u kožu i to naročito u delovima koji su oštećeni suvi sa izraženim borama, čime se postiže restruktuiranje tkiva i smanjenje bora.

Ovaj preparat je obogaćen sa nekoliko pratećih komponenti, askorbinskom kiselinom (vit C), magnezijumom, piridoksin hloridom ( vit. B6), riboflavinom (vitB2) i tiamin hidrohloridom (vit B1), koji pomažu u stvaranju, transportu i stabilizaciji kolagena u odgovarajućim strukturama kože.

MD –TISSUE

Ova sofisticirana inovativna terapija ublažava fiziološko starenje vezivnog tkiva, deluje kao zaštitna barijera od slobodnih radikala.

Protokol tretmana određuje lekar nakon pregleda i u zavisnosti od oštećenja kože 1-2 puta nedeljno šest do osam nedelja.

Top