PRX T-33

PRX T-33 je medicinski preparat za hemijski piling koji omogućuje biorevitalizaciju kože na bezbolan način zahvaljujući umerenim količinama trihlorsićetne kiseline (33% TCA kiselina) i vodonik-peroksida koji stimulišu faktore rasta – fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa, i oštećenja kože (nema ljuštenja kože). Moguć je kod svih tipova kože, različitih uzrasta i u svim godišnjim dobima.

Ovaj piling se u antiaging svrhe aplikuje na površinu kože lica, vrata, dekoltea, unutrašnju stranu butina, nadlaktica, stomaka i svim delovima tela gde postoji elastoza i strije.

Vodonik – peroksid, trihlorsirćetna kiselina(33%) i Kodžik kiselina u određenim koncentracijama imaju izbeljujući efekat, otklanjaju fleke, hiperpigmentaciju i ostale nepravilnosti na koži i preporučuje se kao redovna nega i održavanje kože.

Takodje, PRX T – 33 je indikovan i kod ublažavanje ožiljaka, dubinskog čišćenje pora, mitisera, biorevitalizacije lica, dekoltea i tela, usporava se proces starenja kože, poboljšava hidratacija kože, popravlja tonus kože.

Tretman je bezbolan, bez neželjenih dejstava, bezbedan, rezultati su odmah vidljivi i nije potreban period oporavka. Procedura, u zavisnosti od tretirane regije traje oko 30 minuta, nakon čega je koža glatka, blistava i sveža. Potrebno ga je ponoviti na svakih 7 – 10 dana, 3 – 5 puta. Može se raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama kao što su mezoterapija, hijaluronski fileri, derma pen terapija, face up, DermaOxy.

Nakon tretmana kože PRX T -33 hemijskim pilinogm, poželjno je kožu negovati hranljivom kremom i serumom proizvođača WiQo Med. Krema je za normalnu i mešovitu kožu, sa uljem pšeničnih klica, uljem jojobe, vitaminom E (tokoferol acetat), vitaminom A (retinol palmitat) i oktil salicilatom (fotozaštita). Glikolni serum je takođe najvažniji proizvod posle ovog tretmana. On neguje, hidrira i acidifikuje kožu zbog glikolne kiseline koju sadrži, snižava pH vrednost kože i ona postaje glatka, zategnuta i sjajna.

Top