Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija lica predstavlja intenzivan tretman koji dovodi do potpune regeneracije struktura kože. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminima, antioxidansima, amino kiselinama, postižemo intenzivnu i duboku hidrataciju, ubrzavamo metabolizam i aktivnost ćelija kože, podstičemo produkciju kolagena i elstina, podižemo tonus, ublažavamo bore i sprečavamo nastanak novih. Ovim tretmanom se momentalno vraća sjaj, svežina i jedrina koži.

Tretman je namenjen pacijentima posle 30-te sa ciljem održavanja i očuvanja kvaliteta kože kao i prevencija pojave bora, pacijentima koji imaju suvu, dehidriranu kožu, pušačima i osobama posle 45- te godine, kako bi joj vratili jedrinu, sjaj i kako bi usporili znakove starenja.

Protokol tretmana

Potrebno je uraditi tri tretmana u razmaku od tri nedelje, nakon toga se tretman može ponoviti za 6 meseci. Rezultati tretmana su izvanredni i vidljivi odmah, a posle svakog sledećeg koža se regeneriše ponovo.

Nakon tretmana preporučuje se upotreba peptidne biocelulozne maske. Ona sadrži veliku koncentraciju hujaluronske kiseline koja omogućava odličnu hidrataciju i visok nivo apsorpcije kao i izuzetno visoku koncentraciju aminokiselina koje obezbeđuju intenzivnu biorevitalizirajuću aktivnost stimulišući sintezu kolagena i elastina.

Indikacije za tretman biorevitalizacije:

  • Foto-aging i anti-aging lica i tela
  • Suve i dehidrirane kože
  • Za tretman kože tokom letnjeg perioda
  • Kao početni korak u tretmanu biorevitalizacije (moguće kombinovanje sa Jalupro)
  • U pripremi, poboljšanju i produžavanju rezultata u različitim estetskim procedurama
Top