Estetski vistabel

Estetski Vistabel je jedan od najpopularnijih i najviše izvodjenih estetskih tretmana u svetu. Estetski Vistabel je prečišćeni protein iz bakterije clostridium botulinum. Estetski Vistabel se koristi kao blokator nervnih impulsa koji inervišu mišice lica i na taj način dovode do smanjene kontrakcije. Blokadom kontrakcija pojedinih mišića lica nestaju bore na koži, one pliće nestaju potpuno a one dublje se značajno ispravljaju.

Ovim tretmanom se uklanjaju sitne i duboke bore na čelu nastale mrštenjem, sitne bore smejalice oko očiju, podižu obrve, uglovi usana, spuštaju usne kod gamy smile – kod ljudi kod kojih se previše vide nepci prilikom smejanja.

Estetski Vistabel se u malim dozama koristi u medicini – neurologiji i oftalmologiji, da bi se relaksirali spazmi mišića oko očiju i u predelu glave i vrata, kod migrena itd.

Tretman Estetskim Vistabelom je odličan izbor za bore između obrva, oko očiju, u uglovima očiju i kod horizontalnih bora na čelu.

Tretman Estetskim Vistabelom je potpuno bezbedan i veoma je važno da posle tretmana lice i dalje ima prirodan i osvežen izgled. Posle ubrizgavanja Estetskog Vistabela potrebno je nekoliko dana do par nedelja da se efekat postigne, a dejstvo vistabela je oko 6 meseci, nakon čega se može ponovo obnoviti tretman.

Baby Estetski Vistabel

Baby Estetski Vistabel je procedura aplikovanja malih doza vistabela na mestima gde se uobičajeno ubrizgava. Efekat je potpuno prirodan izgled uz ocuvanu pokretljivost mišića. Efekat traje oko 2-3 meseca.

Estetski Vistabel se pored tretiranja bora na licu koristi i za smanjenje pojačanog znojenja – Hiperhidroze.

Tretman nije bolan i rezultati traju 12 meseci, nakon čega se tretman može ponoviti.

Top