Mikrodermoabrazija

Prijatan, brz i siguran način podmlađivanja kože.

Face-up koristimo za podmlađivanje kože, regulaciju debljine kože, uklanjanje bora i piling.

Mikrodermoabrazija

Face- up:

  • smanjuje / uklanja sunčane pege
  • smanjuje /uklanja fine bore
  • smanjuje/ uklanja ožiljke od akni
  • poboljšava teksturu kože
  • smanjuje veličine pora
  • vrši limfnu masažu
  • stimuliše proizvodnju novog kolagena

Face-up aparat se naziva novom generacijom mikrodermoabrazije.

Zasto odabrati Face- up tretman?

Face- up jedini na svetu, zahvaljujući svojoj patentiranoj tehnologiji, istovremeno kombinuje efekte abrazije i mikromasaže.

Face- up ima specijalni (PATENTIRANI) mikropulsirajući rotacioni držač glave koji istovremeno radi abraziju i masažu kože. Orbitalno kretanje abrazivne glave uklanja sve nesavršenosti i nečistoće pod svakim uglom, ostavljajući čistu i glatku kožu. Abrazivne glave su pokrivene biokompatibilnim, antialergijskim slojem silikon karbida.

Istovremeno mikropulsacije masiraju kožu oblikujući i tonirajući mišiće lica, poboljšavaju cirkulaciju, podstiču stvaranje novog kolagena i elastina i čine Vaš FACE-UP tretman opuštajućim.

Obzirom da Face- Up koristi jednokratne glave sa kojima se rade abrazije, ne postoji nikakav rizik od prenosa infekcija s jednog na drugog klijenta i zbog toga tretman Face- Up-om predstavlja za Vas tretman sa najvišim stepenom sigurnosti!

Aparat Face-Up pruža izbor između 5 abrazivnih glava različitih veličina granula od kojih se svaka može kombinovati sa 3 brzine rotacije i 3 stepena osetljivosti kože, tako da su tretmani individualni i prilagođeni Vašem problemu i tipu kože.

U toku tretmana Face-Up-om nema krvarenja.

Face-Up-om se može tretirati: lice, vrat, ruke i dekolte. Tretman traje 20 – 30 minuta, u zavisnosti od stanja kože ili područja koje se tretira.

Potrebno je 4-8 tretmana, u razmaku 7-10 dana između tretmana.

Nakon Face –Up tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Velika prednost tretmana Face-Up-om je to što predstavlja takozvani,, lunchbreak treatment“, tj. na navedeni tretman se može otići za vreme pauze za ručak.

Face-Up odgovara svakom tipu kože za žene i za muškarce, a rezultati su vidljivi odmah posle samo jednog tretmana!!!

Ukoliko želite da se rešite malih bora, sunčanih pega, ožiljaka od akni, da izjednačite boju kože ili samo želite da osvežite izgled svog lica, predstavljamo Vam FACE-UP tretman – najprijatniji, najbrži i najsigurniji način podmlađivanja kože.

Iskoristite priliku da među prvima osetite FACE UP tretman na svojoj koži. FACE UP tretman se takođe kombinuje sa ostalim tretmanima za korekciju bora i podmlađivanje lica mezoterapijom i filerima.

REZULTATI SU ZADIVLJUJUĆI !!!

Top