Otklanjanje podočnjaka

Dermalni fileri

Koža oko očiju je veoma tanka, osetljiva i zato zahteva posebnu negu. Tretman dermalnim filerima,koji su specijalno formulisani za nežnu kožu u predelu oka vraća očima izgubljenu svežinu.

Starenjem koža u predelu podočnjaka, postaje tanja gubi mast i kao posledica toga nastaju tamni kolutovi u predelu podočnjaka. Do nedavno ovakav problem je rešavan iskljućivo hirurškim putem, međutim danas, zahvaljujući specijalno dizajniranim dermalnim filerima ovaj problem možemo veoma uspešno rešiti za samo petnaest minuta. Za minimalno utrošeno vreme dobićemo ogroman efekat! Smanjiće se podočnjaci i područje oko očiju dobiće novu svežinu.

Ne mogu se svi podočnjaci tretirati hijaluronskim filerima. Upali i tamni podočnjaci su prava indikacija za ovaj tretman, dok se kesasti i otečeni podočnjaci ne smeju tretirati hijaluronskim filerima. Zato je veoma važno da ovu intervenciju izvode isključivo edukovani i sertifikovani lekari sa iskustvom. Tretman nije bolan i izovodi se kanilom (tuplom iglom), bez modrica i otoka.

Tretman nije bolan i rezultati traju 12 meseci, nakon čega se tretman može ponoviti.

Top