Intralipoterapija

LIPOSUKCIJA BEZ HIRURSKOG NOŽA

Je novi tretman protiv lokalizovanih masnih naslaga. Intralipoterapija pomaže da se veoma brzo odstrane ograničene masne naslage sa kritičnih regija lica i tela, kao što su podbradak, struk, stomak, bokovi, unutrašnja strana kolena, kao i spoljašnja strana butina, koje ne mogu da nestanu ni posle rigoroznih dijeta i napornih vežbanja.

Lipolitik koji se ubrizgava injekcionom metodom je AQUALYX ( to je kiselina koja se normalno nalazi u našoj žuči) dovdi do razgradnje i cepanja membrane masnih ćelija, a potom se ponaša kao deterdžent u emulgovanju masti, koja se dalje eliminiše iz organizma putem limfnog sistema. Procedura intralipoterapije je veoma brza efikasna i bez bilo kakvih većih neprijatnosti po pacijenta. Nakon terapije može se javiti blag otok i peckanje koje traje 24 casa. Broj terapija zavisi od oblasti koja se tretira i uglavnom je potrebno od 2-5 terapija, koje se izvode na pet nedelja. Rezultati su zaista odlični. Ovim tretmanom se ne skidaju kilogrami već obim kritičnih regija. Za samo nekoliko nedelja mozete nositi dva konfekcijska broja manje.

Ovu terapiju mogu da izvode samo lekari koji su završili zvaničnu edukaciju za ovu metodu i koji o tome poseduju adekvatan sertifikat.

Top