O nama

dr Tatjana Zmijanac

dr Tatjana Zmijanac

Vlasnik i osnivač TAO ACU MED specijalističke ordinacije, završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, završila specijalizaciju fizikalne medicine i rehabilitacije u Beogradu 2003. godine. 1996. godine završava školu Tradicionalne medicine i akupunkture ECPD- The European Center for Peace and Development of the University for Peace Established by the United Nations. Član je sekcije za akupunkturu Srpskog lekarskog društva i Lekarske komore Srbije. Poseduje licencu LKS i rešenje Ministarstva zdravlja kojim se odobrava obavljanje tradicionalne medicine primenom metoda akupunkture, koju uspešno primenjuje u lečenju više od 15 godina.

Od 2010 godine počinje intenzivno da se bavi i usvršava u oblasti estetske medicine. Poseduje internacionalne sertifikate za primenu botoksa, mezoterapije, HA dermalnih filera, akupunkture, intralipoterapije, PRP. Da bi stalno bili u toku sa novim dostignućima u bioregeneraciji i podmlađivanju lica i tela, redovno se usavršava i posećuje aktuelne edukacije u zemlji i inostranstvu, prati najnovije trendove terapijskih procedura iz oblasti anti-aginga, tradicionalne medicine, primene laserske tehnologije u cilju podmlađivanja i očuvanja zdravlja. Član je svetskog udruženja za anti-aging medicinu.

Milica Kaćanski

Milica Kaćanski

Diplomirala na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu 2013. godine, smer Viši strukovni fizioterapeut. U međuvremenu završavala je seminare iz oblasti manuelnih metoda (šiacu, yumeiho, miofascijalne tehnike...). Od 2019. godine je u našem timu, angažovana u oblastima fizikalne terapije, manuelne masaže, estetske masaže lica. Veliki uspeh ima i u tretmanima nege lica – PRX hemijski piling, terapija kiseonikom, tretmanima mezopen-om. Svojom ljubaznošću i srdačnošću unela je pozitivnu energiju u naš tim.

Top Call Viber